We want you!
Prova Amerikansk Fotboll

tim mossholder bqrgf7aiigy unsplash jpg 2

Det är sådan stark lagkänsla och viktigt att man jobbar tillsammans. Vi gör även roliga saker utanför, bara som att samla alla och kolla en NFL match är sjukt kul.

Marcus

15 år

tim mossholder bqrgf7aiigy unsplash jpg 1

"Cool tuff sport, som jag alltid velat prova på. Nu spelar jag. Kom och testa! Är en riktigt rolig sport som alla är välkomna i! Det är väldigt härligt.  

Lina

16 år

tim mossholder bqrgf7aiigy unsplash jpg 4

Sjukt rolig sport, bra träning och du kan se ut hur som helst vilket också är en stor del inom amerikansk fotboll - vara lång, kort, liten, stor. Alla kan spela och alla behövs. 

Fabian

17 år

10-17 år? Testa Amerikansk fotboll:

Anmäl dig enkelt på sparksapp.se (direkt utan ladda ner). Sparks hjälper unga att testa nya intressen gratis! 

amerikansk fotboll lp 3 png 4

Lagkänsla och gemenskap

En sport där du lär dig så mycket mer än om bara sporten. Du växer som person men också med hela laget. 

Amerikansk fotboll är USA:s största sport. Nu växer den i Sverige – SWE3 är det svenska förbundet!

Frågor & Svar

Svar: Nej, med rätt utrustning och rätt teknik är Amerikansk Fotboll inte farligt. Alla spelare tränas i utrustning, teknik och att följa reglerna. Samtliga ledare är utbildade och det finns väldigt noggranna regler för att undvika att någon spelare skadar sig.

Svar: Ja! Alla passar och är viktiga! Dessutom – det finns så otroligt många olika positioner. Alla olika personer behövs till de alla olika positionerna. Små som stora, starka som snabba. Det finns en plats för alla.

Det finns Amerikanska Fotbollsföreningar över hela Sverige. Du hittar alla på förbundets hemsida: https://swe3.se/ I just den här kampanjen ligger det några utvalda öppna prova-på-tillfällen i https://sparksapp.se – men vi fyller på med fler kontinuerligt.

Vi är en ideell organisation som samarbetar med seriösa förbund och ungdomsverksamheter över hela landet inom både sport, konst och kultur – för att hjälpa och inspirera unga i åldern 10-18 år att hitta sin grej. Bla genom att testa olika aktiviteter gratis via https://sparksapp.se/

Hitta din grej med Sparks. Följ oss:

sparks logo small 4 webb dark

Instagram-flöden

@sparksgeneration

Joina Amerikanska Fotbollen!

iPhone-12-Pro