Elin gillar verkligen kubb! - Sparksgeneration

Elin gillar verkligen kubb!

Elin gillar verkligen kubb!

Hej på er mitt härliga sommargäng!

Jag hänger just nu på mitt landställe och har därför passat på att köra en av mina favoritaktiviteter. Vanligtvis brukar det bli tävling med min familj eftersom alla är extremt tävlingsinriktade men den här gången var jag ensam och testade att köra en omgång helt solo! Kan konstatera att jag fick supermycket övning eftersom jag fick kasta varenda pinne, men också att jag saknade det sociala. Halva grejen är ju att få peppa sitt lag och skratta lite lagom när motståndarna missar. Därför rekommenderar jag er verkligen att testa på i er egen kommun, tillsammans med andra. Kolla in tipsen nedan!

PS1. Hittar man inget passande prova-på-tillfälle och har man inget kubb hemma så går det utmärkt att använda fantasin och bygga ett eget. Plocka fram lite burkar/pantflaskor/plastglas som kan välta utan att gå sönder och hitta en stor pinne eller sko att kasta med. Vips så har du ett alldeles unikt kubbspel!

PS 2. Eftersom det finns i princip lika många olika kubbregler som människor i världen så kommer här ett förslag på upplägg som går relativt snabbt och som är enkelt att förstå. Kör hårt!

Kubbregler

Helsingborg
Ockelbo
Kalmar
Kristinehamn
Malmö
Uppsala
Lund
Halmstad
Landskrona
Strängnäs
Stockholm
Höganäs

Dela på LinkedIn

Lisa läser!

Visa det här inlägget på Instagram Lisa @lisatengbom tipsar om...
Läs mer

29 July, 2020