Elin provar Frisbeegolf! - Sparksgeneration

Sparks blogg

Elin provar Frisbeegolf!

skarmavbild 2020 07 07 kl 13 10 00 e1594121075701

Halloj alla härliga Sparkers och välkomna till sommarbloggen!

 

Jag heter Elin och kommer tillsammans med mina ambassadörskompisar Lisa och Lucas att testa några av alla de aktiviteter som erbjuds gratis runtom i Sverige. Håll utkik på vår Instagram @sparksgeneration för roliga videos när vi åker runt och provar på allt från fiske till boule. Kul att ni också hittat hit till bloggen – det betyder att ni också kan hänga med! Varje vecka så kommer vi länka till de grejer som vi testat på så att ni själva kan hitta något liknande där ni bor. Se till att anmäla er och gör sommaren 2020 så fartfylld och spännande det bara går. Vi är med och hejar på er både genom bloggen och Instagram – nu kör vi!

Först ut är frisbeegolf som jag har testat. Det var både kul och svårt, tror man att det räcker med att kunna kasta en frisbee så tror man fel. Sjukt frustrerande att kasta förbi korgen gång på gång innan det tillslut blir mål. Visste inte ens att det fanns mål i frisbeegolf? Kolla in videon när jag spelar så får ni också se hur jag ibland fick stå i en buske eftersom man måste köra nästa kast från den plats där frisbeen landat. Älskade att man fick promenera runt på en bana och spela samtidigt som man fick prata med lite nya människor – snacka om att slå två flugor i en smäll.

Vill du också testa på frisbeegolf? Kanske erbjuder din kommun ett testtillfälle eller så finns det en bana i närheten av dig. Bor du någonstans där inget av det verkar finnas? Inga problem! Välj ut en startpunkt och ett träd, en soptunna eller en lyktstolpe som mål och skapa din egen bana. Allt som behövs är en frisbee och lite fantasi. Lycka till!

Vi hörs snart igen. Kramar från Elin.

Banor i hela Sverige
Helsingborg
Göteborg
Uppsala
Örebro
Norrköping
Karlshamn
Kristinehamn
Laxå
Klippan
Håbo
Arvika
Landskrona
Malmö
Alingsås
Lilla Edet
Upplands Bro
Skurup
Tibro
Kristinehamn
Strängnäs
Örebro

Dela på LinkedIn

Senaste inlägg