Insamling av avlagda prylar till förmån för Fritidsbanken med start på Giving Tuesday - Sparksgeneration

Sparks blogg

Insamling av avlagda prylar till förmån för Fritidsbanken med start på Giving Tuesday

giving tuesday bild till blogg

giving tuesday bild till blogg

Den 3 december 2019, samlas tusentals människor världen över för att tillsammans visa att alla har något att ge! Vem som helst, var som helst, kan delta i GivingTuesday och ge på det sätt som passar dem. Det kan till exempel vara att samla in pengar, volontärarbeta eller donera kläder. Läs mer på www.givingtuesday.se/om/

Med anledning av #GivingTuesday kommer  vi på Sparks Generation tillsammans med Chimney bidra till att samla ihop avlagda fritidsprylar till Fritidsbanken. Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan man låna utrustning för en aktiv fritid, som t.ex. skidor, skridskor, inlines, flytvästar, snowboards och mycket mer. Utlåningstiden är 14 dagar. Fritidsbanken finns över hela landet.

  • Alla får låna • Allt är gratis  • Återbrukad utrustning

VILL DU BIDRA – SÅHÄR FUNKAR DET!

I förråd, garage och vindsutrymmen runt om i Sverige finns det mängder av sport- och fritidsutrustning som sällan eller aldrig används. Det kan vara skridskor som blivit urväxta, skidor som är för korta, hockeyklubbor eller fotbollsskor som spelat sin sista match. Fritidsbanken tar tacksamt emot all utrustning och lånar ut den gratis till andra personer.

  1. Befinner du dig i Stockholms City är du välkommen med dina prylar till Chimneys reception Skeppsbron 38 i Gamla Stan. Insamlingen pågår mellan 3 – 17 december.
  2.  Alternativt lämna dina avlagda prylar till någon av fritidsbankens 93 insamlingsplatser runt om i landet: https://www.fritidsbanken.se/hitta-din-fritidsbank/
  3. Hjälp oss sprida insamlingen i ditt nätverk och Fritidsbankens fina arbete så att fler hjälper till.
    #givingtuesdaysweden #fritidsbanken #sparksgeneration.

Tillsammans hjälper vi unga till en mer aktiv fritid där de kan utveckla sitt bästa jag!

TACK FÖR DIN HJÄLP!

 

 

Dela på LinkedIn

Senaste inlägg