Vi söker en Social Media Creator för TikTok, Instagram och SnapChat

Vill du använda sociala medier som plattform för att inspirera unga att hitta sin grej? Vill du släppa loss din kreativitet och skapa engagerande innehåll på TikTok, Instagram och SnapChat? Då ska du söka rollen som Social Media Creator på Sparks!

Sparks Generation är en ideell organisation som arbetar för unga och med unga för att möjliggöra för fler att hitta det man brinner för inom sport, musik, art, science mm. Vi arbetar idag framgångsrikt med digital marknadsföring och sociala medier och behöver nu stärka upp vår organisation med en eller flera Social Media Creators som för en unik möjlighet att sätta din prägel på Sparks närvaro i sociala medier. 

Om rollen
Du arbetar strategiskt och taktiskt med digital marknadsföring, annonsering, sociala medier och analys. Ditt uppdrag är att fokusera på den organiska innehålls-satsningen mot målgruppen i tonåren/Generation Z i kanalerna TikTok, SnapChat och Instagram.  

Rollen innebär att:

– Självständigt skapa engagerande innehåll
– Själv stå både bakom och framför kameran
– Planera produktion av innehåll
– Testa olika upplägg
– Hitta samarbeten och bevaka trender
– Generera följare, engagemang och spridning.

Till din hjälp har du även ett team av ungdomsambassadörer.

Om dig
Vi söker dig som är passionerat intresserad av sociala medier, gillar att utmana och komma med kreativa förslag. Du får gärna vara en idéspruta som drivs av att se följarantal  växa och engagera sig.  Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller något/några års arbetslivserfarenhet av sociala medier och kan ge exempel på innehåll som du har skapat och är stolt över. Du är själv i målgruppen Generation Z, och missar aldrig en trend i SoMe. 

Du förstår vikten av att skapa men också följa upp resultatet i de olika kanalerna, samt dela med dig av och utvecklas av dina lärdomar. Kunskaper inom video och fotoredigering i Adobe Premiere och Photoshop är meriterande.
Det är väldigt bra om du har körkort. Tjänsten innebär en del resande för t ex att besöka och skapa content från olika platser och events. 

Vi rör på oss snabbt och har en stor vision som du kan vara en del av. Vi erbjuder:
– En roll där du får ta eget ansvar och driva våra sociala medier framåt – alltid med stöttning från teamet.
– En startupmiljö med en doer-mentalitet och snabba beslutsvägar. 
– En schysst och prestigelös kultur där åsikter välkomnas och där vi utvecklas tillsammans. 
– Daglig frukost och en arbetsplats på en av Stockholms bästa co-working-platser, Chimney/Edison i Gamla Stan!

Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till ev förlängning! 

När?  Nu. Är du redo? Hör av dig för att veta mer om tjänsten eller maila ditt CV direkt till: sophie.psarris@sparksgeneration.com eller ring på: 070-229 09 68

 Ser fram emot att höra från dig

Andra tjänster vi kontinuerligt tar emot ansökningar till.

Är du Sparks nya ambassadör?

Vill du inspirera unga att hitta sin grej? Trivs du framför kameran & gillar att bjuda på dig själv?

Vi söker nu ungdomar som kan gå ut i skolor och inspirera målgruppen 10-16  åringar att hitta sitt intresse, prova sig fram och börja använda Sparksapp.se. Ambassadörerna skall även kunna skapa innehåll i appen och bidra till att sprida Sparks Generations innehåll i digitala och sociala medier.   

Är du Sparks nya teamleader?

Är du en naturlig ledare som vill inspirera och leda andra unga till att hitta sin grej? 

Vi söker nu ansvarsfulla och driftiga ungdomar som lokala Teamleaders runt om i Sverige. Som teamleader är du ledare för 4-8 Sparks ambassadörer i åldrarna 16-22. Du som teamleader agerar ledare för ambassadörerna, vägleder och hjälper till med att inspirera målgruppen 10-16 åringar att hitta sitt intresse, prova sig fram och börja använda appen.

Profil ambassadör

Profil teamleader

Uppdraget som ambassadör

Vill du veta mer om vår verksamhet kan du läsa det här.

Uppdraget som teamleader

Skicka CV och personligt brev till sophie.psarris@sparksgeneration.com