Lisa kör golf första gången! - Sparksgeneration

Sparks blogg

Lisa kör golf första gången!

skarmavbild 2020 07 23 kl 20 06 38 e1595527652544

Heeeej alla sommarfirare, Lisa här!

Hur mår ni? Jag mår i alla fall toppen, vill ni veta varför? För att det är så otroligt roligt att testa massa olika aktiviteter hela tiden!

Den här veckan har jag testat golf. Jag har länge varit väldigt emot golf då jag är van vid sporter som går lite fortare. Förstår ni vad jag menar? Där det händer lite mer. Men nu gav jag golf ett försök och det är faktiskt såå roligt och svårt vilket är kul för då kan man verkligen utvecklas och bli bättre.

Vi stod på rangen och slog lite bollar vilket jag tror är ett perfekt sätt att börja spela golf på. Man är inte i vägen för någon, man kan ta allt i sin egen takt och kan öva precis hur länge eller kort som man själv vill. Ultimat eller hur?

Här finns ett gäng olika ställen där just du kan testa att spela golf:

Helsingborg

Uppsala

Örkelljunga

Köping

Bromma

Hoppas du tycker att det var lika roligt som jag!

Hejdå så länge!

/Lisa

Dela på LinkedIn

Senaste inlägg