Lisa provar skateboard - Sparksgeneration

Sparks blogg

Lisa provar skateboard

skarmavbild 2020 07 07 kl 21 27 36

Halliihalloo, Lisa här!

Den här veckan har jag testat på att Skatea. Jag skateade lite när jag var mindre men har inte gjort det nu på några år så det var lite vingligt i början… Efter ett tag tycker jag ändå att jag kom in i det och wow va roligt det är! Jag körde i en ramp men självklart behöver man inte en ramp för att köra. Allt som egentligen behövs är en skateboard, jämnt underlag och en hjälm. Just för att det är så lite som behövs kan man verkligen göra det överalt och närsomhelst.

Att testa Skate är verkligen något jag önskar att fler gjorde när jag var mindre för det är så sjukt kul men jag tror att många tyckte att det kändes lite läskigt att prova på i början eftersom och det känns som att bara rutinerade skateare får hänga i skate-parker, håller du med?

För några veckor sen var jag i en skate-park och snackade med några grabbar som snabbt motbevisade mina fördomar. De sa att de roligaste som finns är att hjälpa och lära varandra. Hur kul? Inte bara lära sig något nytt utan få fler kompisar också, win-win om du frågar mig!!

Just i sommar finns det ett gäng olika tillfällen där du kan testa att skatea, här kommer några av dem:
Kista
Högadalen
Linköping
Västerås
Örebro
Öckerö
Malmö
Strägnäs skateplazan
Kiruna

Kika in filmen när jag skatear och testa du med! Alla måste vara nybörjare någongång!!
Hejdå sålänge!!

Dela på LinkedIn

Senaste inlägg