Våra samarbetspartners

Vårt mål är att kommuner, kulturskolor, idrottsförbund och föreningar över hela landet ska gå med i SPARKS Generation så att fler unga kan hitta sin grej!

Svenska Volleybollförbundet

Svenska Volleybollförbundet är en av SPARKS Generation första samarbetspartners. Tillsammmans har vi samlat över 15 olika föreningar runt om i Sverige som erbjuder gratis prova på tillfällen för unga som får chansen att hitta Volleyboll som sin grej!

Läs mer här:

Kulturskolan Stockholm

Sparks Generations partnerskap med Kulturskolan Stockholm har inneburit att vi bl a har kunnat filma inspirationsfilmerna med Wilma & Emil Holmqvist samt fått medverka på Kulturskolans dag 22/5 i Kungsträdgården.

Läs mer här:

Svenska Bågskytteförbundet

Bågskytte är kanske världens äldsta tävlingsidrott och garanterat den svåraste, men samtidigt enkel i sin utövning. Det är alltid bågskytten själv som avgör hur bra och eller roligt det ska bli, för varje enskild pil. Fokus, teknik och glädje – en sport som passar alla. Tillsammans med Bågskytteförbundet erbjöds unga hela 47 stycken kostnadsfria prova-på– tillfällen, på 32 orter runt om i landet under våren.

Läs mer här: 

KFUM Sverige

Försommaren 2020 kan vi stolt presentera KFUM Sverige som vår nya samarbetspartner. Tillsammans arrangerar vi över 40 prova-på-tillfällen med basket utomhus, på skolgårdar och basketplaner runt om i landet. Sammanlagt arrangeras coronaanpassade basketevents på 15 orter. Trots social distansering och mötesrestriktioner gör vi det tillsammans möjligt för unga att prova på en sport, träffa nya kompisar och ha kul.

Läs mer här: 

Svenska Badmintonförbundet

Vårt samarbete med Badmintonförbundet resulterade i prova-på-tillfällen på 9 orter i landet.  Här lyckades vi tillsammans locka över 200 ungdomar att prova på sporten. I badminton tränar och tävlar tjejer och killar tillsammans. Det är enkelt och billigt att komma igång och ger en rolig och allsidig träning. Dessutom är sporten tillgängligt året om, i hela landet.

Läs mer här:

Svenska Fäktförbundet

Nu har vi ett pågående samarbete med Svenska Fäktförbundet och ett tjugotal fantastiska föreningar som erbjuder ungdomar att prova på denna roliga idrott gratis. Fäktning ger dig chansen att träna styrka, snabbhet, smidighet och dessutom hjärnan. Fäktning är också en idrott med en spännande historia, traditioner och god stämning.

Läs mer här:

BLI SPARKSCHAMPION IDAG!

Alla kan bidra med något. Oavsett om du är privatperson, företag, ideell organisation, kommun eller stiftelse, så får du gärna bidra med kunskap, kontakter, goda exempel och förebilder, aktiviteter, utrustning eller donera pengar.

Maila gärna tillalexandra@sparksgeneration.com, så  kommer vi tacksamt att ta emot din hjälp för att alla ungdomar skall känna Spark inom sig,  och få mer kunskap om hur man mår bra.

SparksChampion Företag :

Vi är oerhört glada och stolta över våra samarbeten med våra SparksChampions företag som bidrar med sin gedigna kunskap och sina kontakter på ett fantastisk sätt. Dessa är idag:

Chimney Group & Lynxeye