Teamet på Sparks

Våra ambassadörer

Penny Parnevik

Penny Parnevik är 22 år gammal och medverkar i tv-programmet Parneviks. Penny arbetar med sociala medier och försöker använda dem som ett positivt verktyg för att prata om viktiga ämnen. Barn har varit Pennys passion hela livet och planen var att studera till lärare. Nyligen blev Penny också mamma till en son.

Emil & Wilma Holmquist

Syskonen Emil & Wilma Holmquist driver sin egna YouTube-kanal. Wilma och Emil älskar att stå framför kameran och gör videos om allt från himmel till jord. Drivs av positivitet, entreprenörskap och möjligheten att kunna inspirera människor!

Jonas Andersson

Jonas Andersson, 1/3-del av den tidigare YouTube-trion RMM (Random Making Movies). En sann sparker som brinner för underhållning och matlagning.

Alexandra Krook

GRUNDARE OCH VD

Ekonom från HHS, med bakgrund från SBC, Spray/Razorfish, Ericsson och strategiuppdrag hos Arvid Nordquist H.A.B, IVA (Tekniksprånget).

Alexandras Spark: Sparks Generation och mina barn

Helen Iwefors Häggblom

PR-ANSVARIG, KOMMUNIKATION & PARTNERSKAP

Starkt fokus på hållbarhet, CSR och varumärkesbyggande såväl som förtjänat media genom PR och strategisk kommunikation.

Helens Sparks: Längdskidåkning och svampplockning.

Björn Hökmark

PRODUKTANSVARIG

Producerar innehåll för alla Sparks kanaler med stort fokus på Instagram och YouTube. Filmare, social medie-strateg och kreatör i ett.

Styrelse

Alexandra Krook

ORDFÖRANDE

Grundare och VD, Sparks Generation. Ekonom från HHS, med bakgrund från SBC, Spray/Razorfish, Ericsson och strategiuppdrag hos Arvid Nordquist H.A.B, IVA (Tekniksprånget).

Kristina Tjäder

VICE ORDFÖRANDE

Creative Director och Grundare av klädföretaget House of Dagmar.

Jesper Grip

LEDAMOT

Jurist med mångårig erfarenhet inom associationsrätt.

Victor Ljungberg

LEDAMOT

Victor Ljungberg, VD Splay One. har det senaste åren varit med och byggt det digitala mediabolaget Splay One som var pionjärer inom Influencer Marketing och det första Youtube-nätverket i norden. Victor tror att alla framtida varumärken måste förtjäna sin publik och därför börja tänka om, lite mer som mediahus.

Advisory Board

Jan Artem Henriksson

Medgrundare Self-Leaders & Values Match. Beteendevetare och civilekonom. Uppskattad föreläsare nu senast på Harvard University. Sedan 2009 ansvarig för självledarskapskursen vid Handelshögskolan i Stockholm och en del av fakulteten vid SSE Executive Education.

Lotta Lundberg

Generalsekreterare Project Playground.

Tidigare Chef Fundraising, Fryshuset och lång bakgrund på Bonnier Tidskrifter.

Henric Larsson

Grundare och COO, Chimney Group. Idag har Chimney 40 anställda och kontor bl a i Stockholm, L.A, Sydney, Köpenhamn, Berlin. Henric är fortfarande aktiv i produktioner och brinner för storytelling

Beata Kull

Grundare och VD Lärargalan. Har också grundat Power Women podden som lyfter fram kvinnliga förebilder, deras resa, råd och tankar.

 

 

Suzan Hourieh Lindberg

VD och grundare av tankesmedjan The Social Few, en datadriven tillväxtbyrå som arbetar för ett mer inkluderat Sverige. Suzan har en expertis inom datadriven kommunikation, och har en enorm kunskap och insikt om HUR man når minoritetsgrupper.

Ambassadörer

Lucas

Bedros

Batol

Bamo

Rakel

Leon