EVENTET ÄR FULLT! INGA MER ANMÄLNINGAR TAS EMOT.

EVENTET ÄR FULLT - INGA MER ANMÄLNINGAR TAS EMOT! Välkommen torsdag den 8:e februari på The Node, under fontänen på Sergels Torg. Incheckning börjar kl 15:30. Programmet startar 16:00! Kom i tid!

Micael Dahlen

Lyckoprofessorn från Handelshögskolan i Stockholm, tillika kapten för Korpens Motionslandslag berättar om kopplingen lycka, fritidsaktiviteter och gemenskap.

Christoffer Bohman

Polisen som nu är trygghetsstrateg på Stiftelsen Idéer för Livet, berättar om hur vi med gemensamma krafter kan bryta den negativa kurvan.

Jana Söderberg

Civilekonom, psykoterapeut och idrottare, tillika verksamhetschef på Motivationslyftet, berättar om konsten att leda sig själv och andra på hjärnans villkor.

Johannes Hedlund

Strateg, Region Sörmland, berättar om physical literacy, ett nytt perspektiv på fysisk aktivitet.

Johan Högman

Lektor i idrottsvetenskap om hans studier om rörelse för de barn och unga som behöver det mest.

Sahar Khalili

Prisad projektledare på KFUM Linköping som driver Bollihop, som får tjejer att idrotta i ur och skur.

Välkommen till en kväll full av SPARKS-inspiration från spännande talare som ger sina unika perspektiv på vikten av fritidsaktiviteter för barn och unga!

Vi samlar eldsjälar inom kommuner, skolor, föreningsliv, fritidsgårdar, bibliotek, kulturskolor, politiker, polis, fältare, trygghetssamordnare, våra givare som Idéer för Livet, Erling Perssons Stiftelse, privatpersoner och företag.

Tillsammans hyllar vi verksamheter och ledare i våra partnerkommuner Upplands-Bro, Sundbyberg och Sollentuna samt fira att vi precis lanserat i Norrtälje Kommun denna vecka!

Utöver mat, dryck, mingel, musik och prisutdelning kommer du dessutom kunna delta i viktiga samtal med experter och aktivitetsledare om hur vi får barn och unga som står långt ifrån fritidsaktiviteter att vilja testa!

VÄLKOMMEN!
EVENTET ÄR FULLT!  INGA FLER ANMÄLNINGAR TAS EMOT.

HAR DU FÅTT FÖRHINDER, MAILA: ALEXANDRA.KROOK@SPARKSGENERATION.COM