Stöd oss

Sparks Generation är en ideell förening som hjälper unga att hitta meningsfulla fritidsaktiviteter. Samtidigt hjälper vi ungdomsverksamheter att växa. Forskning visar att meningsfulla och återkommande fritidsaktiviteter har en positiv inverkan på ungas psykiska och fysiska hälsa, på skoltrivsel och resultat samt utgör ett skydd mot missbruk och kriminalitet.

Din gåva bidrar till att stärka ungas välbefinnande och framtid men också till ett inkluderande samhälle där alla får tillgång till utvecklande aktiviteter och möjlighet att ingå i en positiv gemenskap. Vi tar tacksamt emot gåvor och annat stöd från privatpersoner, stiftelser och företag.

Vi skräddarsyr gärna även företagssamarbeten.

Skärmavbild_2022-05-17_kl._13.26.42.png (1)

Ditt bidrag gör det möjligt för oss på Sparks Generation att:

Skapa inspirerande och reklamfritt innehåll på digitala och sociala medier där unga befinner sig – dvs. YouTube, Snapchat, Instagram och TikTok.

Driva gratistjänsten Sparksapp.se – den naturliga, enkla och kostnadsfria bokningstjänsten till meningsfulla och trygga fritidsaktiviteter! Vårt mål är att sparksapp.se skall bli fritidstjänsten där unga över hela Sverige kan hitta roliga, utvecklande och trygga aktiviteter. Ditt bidrag gör det också möjligt för oss att kontinuerligt utveckla sparksapp.se så att den fortsatt kan vara gratis för unga att använda – så att de enkelt kan hitta och anmäla sig till gratisaktiviteter där de bor.

Stötta och lyfta gymnasieungdomar i form av våra Sparks-ambassadörer som utgör positiva förebilder både lokalt ute i skolor, på aktiviteter och på sociala medier, Ditt bidrag gör det möjligt för oss att rekrytera, utbilda och ge lön till dessa fantastiska ungdomsambassadörer som alla är gymnasister från olika kommuner i Sverige.

Ha ett litet centralt team som kontinuerligt utvecklar Sparks verksamhet och som jobbar direkt med både kommuner, förbund och föreningar så fler unga kan hamna i meningsfull fritid och få en positiv framtid.

Våra partners och stiftelser som stöttar Sparks idag:

Vill du också bidra till vår verksamhet?

Märk inbetalningen med ”Gåva”?

Om du önskar skänka en fast summa varje månad så går det också bra! Du kan sätta upp ett autogiro genom din internetbank på valfri summa, som du sedan kan ändra eller avsluta när du så önskar.

Sparks är medlem i Giva Sverige

Sparks Generation är medlem i insamlingsorganisationernas branschorganisation i Sverige, Giva Sverige. länka https://www.givasverige.se
Sparks Generation lever upp till de högt ställda kraven för Giva Sveriges kvalitetsmärkning, Tryggt Givande. länka https://www.givasverige.se/kvalitet-styrning/markningen-tryggt-givande

Detta innebär att du som givare kan lita på att din gåva till Sparks Generation kommer hanteras på ett tryggt, transparent och effektivt sätt.

Vill du komma i kontakt med oss för samtal om donationer och samarbeten?

Välkommen att kontakta

person

Alexandra Krook

Verksamhetschef och grundare