Vi välkomnar Suzan Hourieh Lindberg från The Social Few som ny medlem i Sparks Advisory Board - Sparksgeneration

Sparks blogg

Vi välkomnar Suzan Hourieh Lindberg från The Social Few som ny medlem i Sparks Advisory Board

bild 01

Suzan Hourieh Lindberg, VD och grundare av The Social Few, en datadriven tillväxtbyrå som arbetar för ett mer inkluderat Sverige, går nu in som ny medlem i Sparks Generations Advisory Board. Suzan med bakgrund som statistiker och kommunikatör med inriktning varumärkeskommunikation grundade tankesmedjan The Social Few 2016, med syftet att utveckla ett HUR i mångfaldsarbete.

Efter ett samgående med den inkluderande digitala byrån IAC 2019 bildades Nordens första byrå med fokus på tillväxt med hjälp av minoritetsperspektiv via data-drivna metoder.

För Suzan som haft ögonen på Sparks verksamhet sedan start och som brinner för samma värderingar som oss, var svaret på frågan om att gå in i vår Advisory board en ”no-brainer” enligt henne själv.

–  Jag gillar verkligen tanken och värderingarna bakom Sparks. Efter att ha pratat med Alexandra kände jag att jag skulle vilja vara en ambassadör och titta på vad vi på The Social Few skulle kunna bidra med. Och då med fokus på att säkra att alla får tillgång de fantastiska möjligheter Sparks erbjuder för unga. Alexandra och jag klickade och på den vägen är det, berättar Suzan.

–   Suzans expertis inom datadriven kommunikation, hennes enorma kunskap och insikt om HUR man når minoritetsgrupper är väldigt värdefullt för oss och vår verksamhet. Suzan besitter en unik förmåga att se utmaningar och möjligheter i så många olika perspektiv samtidigt – vilket är oerhört viktigt om man skall lösa samhällsutmaningen kring ungas psykiska och fysiska välmående. Sen har The social Few och Sparks samma värderingar och vilja att hjälpa alla unga att hitta sin grej, vilket känns fantastiskt. Tillsammans kommer vi kunna ta bort hinder och nå ut till alla unga, oavsett bakgrund, bostadssort eller ekonomi så att de alla skall få chansen att hitta sitt inre brinn, i lokala verksamheter där de får känna samhörighet och utveckla sitt bästa jag. Jag är oerhört glad för att få med Suzan på vår tillväxtresa, förklarar Alexandra Krook Sparks Generations grundare.

 

 

Dela på LinkedIn

Senaste inlägg